På sidan Aktivitet visas alla aktiviteter, som leveranser, hämtningar, returer, hämtning av returer, lagerordrar och jobbordrar kompletterade av alla användare av en dörr. Du kan filtrera informationen på den här sidan samt visa och exportera information. Den här informationen finns också på panelen.

Mer information finns i Konnect HQ-panel.

Visa aktivitet

Du kan visa alla aktiviteter i Konnect HQ. Mer information om fältbeskrivningarna finns i Konnect HQ-panel.

Så här visar du aktiviteter:

1. Välj Huvudfunktioner > Aktiviteter.
  2. Ange relevant information i fälten Filter.
    Obs! Standardvärdet är dagens datum.
  3. Bläddra nedåt på sidan när du vill se information, som omfattar typplats, dörr/profil, paketinformation, referenser, tid, användare/förare och företag.

Exportera aktivitet

Du kan exportera aktivitetsinformation från Konnect HQ.

Så här exporterar du aktivitetsinformation:

1. Välj Huvudfunktioner > Aktiviteter.
  2. Ange relevant information i fälten Filter.
    Obs! Standardvärdet är dagens datum.
  3. Granska uppgifterna som visas när du har angett filter.
  4. Välj Exportera aktivitet.

Ett exporterat dokument laddas ned. Dokumentet är en cvs-fil som kan öppnas med kompatibel programvara, till exempel Microsoft Excel och andra kalkylblad.