U kunt vanuit het scherm Locaties deuren bekijken die aan u zijn toegewezen of die items bevatten die u moet ophalen.

• Het pictogram Lijst verschijnt op het kaartscherm en hiermee wordt het scherm overgeschakeld naar een lijstweergave.
  • Het pictogram Kaart verschijnt op het lijstscherm en hiermee wordt het scherm overgeschakeld naar een kaartweergave.

De weergave Lijst is de standaardweergave op de pagina LOCATIES .

Er zijn twee soorten toegang voor locaties:

• Toegewezen ophaalactie
  • Algemene toegang

Toegewezen ophaalactie

Het kan zijn dat u pakketten krijgt toegewezen in deuren waartoe u normaal gesproken geen toegang hebt. Deze deuren verschijnen in een lijst of als een pin op de LOCATIE-schermen. Zodra u uw bestelling hebt opgehaald, hebt u geen toegang meer tot deze deuren.

Algemene toegang

Kluizen die aan u zijn toegewezen verschijnen in uw lijst met locaties. Als er een bestelling op u wacht, verschijnt de kluispin in het groen.

Meer details over de kluis weergeven:

1. Selecteer de locatie die u wilt bekijken.
  2. Selecteer de deur die u wilt bekijken.
  3. Er verschijnt een niet-vergrendelde deur en de app maakt via Bluetooth verbinding met de deur.

Zie voor meer informatie over het ophalen of retourneren van een pakket Ophaalacties gebruiken.