Het scherm Ophaalacties geeft al uw bestellingen weer. In dit scherm kunt u toegang krijgen tot uw bestellingen, deuren openen en uw items ophalen.

Uw ophaalacties bekijken

U kunt alle items die voor ophalen aan u zijn toegewezen bekijken op het scherm Ophaalacties.

Uw ophaalacties bekijken:

1. Log in op Konnect App.
    Het standaardscherm Ophaalacties verschijnt. Al uw toegewezen ophaalacties verschijnen hier.

Een pakket ophalen

Een pakket is een item dat in uw deur is geleverd, speciaal voor u. Een pakket wordt als taakbestelling in uw lijst met bestellingen vermeld.

1. Ga naar de deur die u wilt openen.
  2. Ga naar het scherm Ophaalacties in de Konnect App.
    Opmerking: Dit is het standaardscherm dat verschijnt nadat u bent ingelogd.
  3. Tik op Openen bij de deur waaruit u items wilt ophalen.

Het scherm in de app geeft aan dat de deur open is.
  4. Haal uw item uit de deur.
  5. Tik op UITGAAND TRACEREN op het scherm Konnect.
  6. Tik op BARCODE SCANNEN en scan de barcode van het item, of voer de barcode van het item handmatig in.

Op het scherm ziet u een bevestiging dat het pakket uit de deur is getraceerd.

Voor ophalen zonder serialisatie: Er verschijnt een meldingsscherm om u te laten weten dat het item dat u scant niet geserialiseerd is.
  7. Voer het Aantal in en selecteer Doorgaan.
  8. Op het scherm ziet u een bevestiging dat het pakket uit de deur getraceerd is, inclusief het aantal.
    Opmerking: U kunt ook het Aantal bewerken als wijzigingen nodig zijn.
  9. Sluit de deur.
    Op het scherm ziet u dat de deur vergrendeld is, en u keert terug naar het scherm Ophaalacties.

Een voorraadbestelling ophalen

Een voorraaditem is een periodiek aangevoerd product dat u uit een kluis kunt ophalen.

Een voorraadbestelling ophalen:

1. Ga naar de deur die u wilt openen.
  2. Ga naar het scherm Ophaalacties in de Konnect App.
    Opmerking: Dit is het standaardscherm dat verschijnt nadat u bent ingelogd.
  3. Zoek het voorraaditem in uw lijst met ophaalacties.
  4. Tik op Openen bij de kluis waaruit u items wilt ophalen.

Het scherm in de app geeft aan dat de deur open is.
  5. Haal uw item uit de deur.
  6. Tik op BARCODE SCANNEN en scan de barcode van het item, of voer de barcode van het item handmatig in.
  7. Op het scherm ziet u een bevestiging dat het pakket uit de deur is getraceerd.
    Voor ophalen zonder serialisatie: Er verschijnt een meldingsscherm om u te laten weten dat het item dat u scant niet geserialiseerd is.
  8. Voer het Aantal in en selecteer Doorgaan.
  9. Op het scherm ziet u een bevestiging dat het pakket uit de deur getraceerd is, inclusief het aantal.
    Opmerking: U kunt ook het Aantal bewerken als wijzigingen nodig zijn.
  10. Sluit de deur.
    Op het scherm ziet u dat de deur vergrendeld is, en u keert terug naar het scherm Ophaalacties.

Een eigen bestelling aanmaken

Een nieuwe eigen bestelling aanmaken:

1. Selecteer bovenaan het scherm de blauwe plus-knop
  2. Voer de eerste letters van de SKU in, en selecteer de SKU zodra deze verschijnt. Tik op DOORGAAN.
    Opmerking: SKU's verschijnen nadat u de eerste letters van de naam hebt getypt.
  3. Tik het aantal items dat u wilt ophalen.
  4. Selecteer DOORGAAN.
    Er verschijnt een melding op uw mobiele apparaat om u te laten weten dat de bestelling is aangemaakt.
  5. Tik op BEVESTIGEN om het bevestigingsscherm te sluiten.

6. Uw bestelling verschijnt nu in uw scherm Ophaalacties.