Hämtningsskärmen visar alla dina ordrar. Använd den här skärmen för att få åtkomst till dina ordrar, öppna dörrar and hämta dina artiklar.

Visa dina hämtningar

Du kan visa alla artiklar som är tilldelade till dig för hämtning på Hämtningsskärmen.

Så här visar du dina hämtningar:

1. Logga in på Konnect-appen.
    Hämtningsskärmen visas. Alla hämtningar som är tilldelade till dig visas här.

Hämta ett paket

Ett paket är en artikel som har levererats till din dörr specifikt åt dig. Ett paket är listat som en jobborder i din orderlista.

1. Gå fram till dörren du vill öppna.
  2. Gå till Hämtningsskärmen i Konnect-appen.
    Kommentar: Det är standardskärmen när du har loggat in.
  3. Tryck på Öppna på dörren du vill hämta från.

Appskärmen visar att dörren är öppen.
  4. Ta bort artikeln från dörren.
  5. Tryck på SPÅRA UT på Konnect-skärmen.
  6. Tryck på SKANNA STRECKKOD och skanna artikelns streckkod eller ange koden manuellt.

Skärmen visar en bekräftelse på att paketet har spårats ut från dörren.

Hämtningar utan serienummer: Ett meddelande visas på skärmen för att underrätta dig om att artikeln du skannar är utan serienummer.
  7. Ange Antal and välj Fortsätt.
  8. Skärmen visar en bekräftelse på att paketet har spårats ut från dörren samt antalet.
    Obs! Du kan redigera Antal om så behövs.
  9. Stäng dörren.
    Skärmen visar att dörren är låst och du kommer tillbaka till Hämtningsskärmen.

Hämta en lagerorder.

En lagervara är en produkt som lagerförs regelbundet som du kan hämta från ett skåp.

Så här hämtar du en lagervara:

1. Gå fram till dörren du vill öppna.
  2. Gå till Hämtningsskärmen i Konnect-appen.
    Obs! Det är standardskärmen när du har loggat in.
  3. Leta reda på lagervaran på din lista med hämtningar.
  4. Tryck på Öppna på skåpet du vill hämta från.

Appskärmen visar att dörren är öppen.
  5. Ta bort artikeln från dörren.
  6. Tryck på SKANNA STRECKKOD och skanna artikelns streckkod eller ange koden manuellt.
  7. Skärmen visar en bekräftelse på att paketet har spårats ut från dörren.
    Hämtningar utan serienummer: Ett meddelande visas på skärmen för att underrätta dig om att artikeln du skannar är utan serienummer.
  8. Ange Antal and välj Fortsätt.
  9. Skärmen visar en bekräftelse på att paketet har spårats ut från dörren samt antalet.
    Obs! Du kan redigera Antal om så behövs.
  10. Stäng dörren.
    Skärmen visar att dörren är låst och du kommer tillbaka till Hämtningsskärmen.

Skapa en självbeställning

Så här skapar du en ny självbeställning:

1. Välj plusknappen högst upp på skärmen.
  2. Ange lagerställeenhetens första bokstäver och välj den när den visas. Tryck på FORTSÄTT.
    Obs! Lagerställeenheter visas när du skriver in de första bokstäverna i namnet.
  3. Tryck på det antal artiklar du vill hämta.
  4. Välj FORTSÄTT.
    Ett meddelande visas på din mobila enhet för att underrätta dig om att ordern är skapad.
  5. Tryck på BEKRÄFTA för att stänga bekräftelseskärmen.

6. Din order visas nu på Hämtningsskärmen.