Konnect-schermen gebruiken

In het menu in de linkerbovenhoek ziet u alle schermen in de Konnect App.

U kunt naar een scherm gaan door een keuze te maken uit deze lijst.

Opmerking: De knop Terug op uw Android-telefoon werkt niet in de Konnect App, maar u kunt wel verder navigeren door een ander scherm in het menu te selecteren.

De belangrijkste Konnect-schermen weergeven

SchermDetail
Ophaalacties Hier ziet u uw ophaalacties. Zie voor meer details Ophaalacties gebruiken
Locaties

Hier ziet u uw locaties. Zie voor meer details Locaties gebruiken

Niet toegewezen Hier wijst u bestellingen aan uzelf toe. Zie voor meer details Niet toegewezen gebruiken

Andere schermen in Konnect

SchermDetail
MeldingenHier ziet u de meest recente informatie over uw bestellingen.
Mijn bestellingen

Hier ziet u details van uw bestellingen.

Voorraadcontrole Hier voert u controles op uw voorraad uit. Zie voor meer details xxx
Mijn activiteitHier ziet u uw activiteiten.
Mijn accountHier ziet u uw profielinformatie.
HelpHier vindt u ondersteuning. Zie voor meer details Getting Started.