Laatst bijgewerkt: 5 mei 2022

Deze pagina geeft details over de Bluetooth-apparaten die door Konnect™ worden ondersteund. Deze informatie steunt op de uitgebreide en voortdurende tests die door ByBox worden uitgevoerd. Het is een levend document dat regelmatig zal worden bijgewerkt. Meestal zijn de updates het resultaat van: nieuwe apparaten die door fabrikanten worden uitgebracht; ByBox dat de testdekking van eerder niet geteste apparaten verhoogt; en ByBox dat software-updates vrijgeeft die leiden tot prestatieverbeteringen op bestaande apparaten.

Deze pagina geeft details over de Bluetooth-apparaten die door Konnect™ worden ondersteund en aanbevolen, en is gebaseerd op de uitgebreide en voortdurende tests en de richtlijnen van de fabrikant. Deze pagina is een levend document en zal regelmatig worden bijgewerkt. Meestal zijn de updates het resultaat van:

• nieuwe besturingssystemen en apparaten die door fabrikanten worden uitgebracht;
  • ByBox dat software-updates vrijgeeft die leiden tot prestatieverbeteringen op voorheen incompatibele apparaten.

Ondersteuningscategorieën

De ondersteuningscategorieën zijn doorgaans de volgende:

• Aanbevolen besturingssysteem en ondersteunde apparaten
  • Geïdentificeerde incompatibele apparaten

Aanbevolen besturingssysteem en apparaten

Het aanbevolen besturingssysteem en de aanbevolen apparaten zijn in overeenstemming met de richtlijnen van de fabrikant en worden door ByBox continu getest 1, inclusief Bluetooth-prestaties met Konnect™ App-kluizen.

Besturingssyste(e)m(en)Door ByBox aanbevolen apparaatmodel(len) voor besturingssystemen in overeenstemming met de ondersteuning van de fabrikant Laagst aanbevolen apparaat
iOS 12
en hoger

Apple iOS 14
https://support.apple.com/en-gb/guide/iphone/iphe3fa5df43/14.0/ios/14.0

Apple iOS 13
https://support.apple.com/en-gb/guide/iphone/iphe3fa5df43/13.0/ios/13.0

iPhone 6S

Informatie van de fabrikant: verouderde en achterhaalde producten
https://support.apple.com/en-gb/HT201624

Android 9 en hoger

Apparaten met Google-ondersteuning http://storage.googleapis.com/play_public/supported_devices.html

Zie de lijst van apparaten
http://storage.googleapis.com/play_public/supported_devices.html

Compatibele apparaten

Apparaten die voldoen aan de bovenstaande criteria zijn compatibel met Konnect™ App-lockers. Door de erg uiteenlopende prestaties van de verschillende Bluetooth-chipsets en -implementaties door de fabrikanten kan ByBox niet altijd de minimaal aanvaardbare1 prestaties van deze apparaten garanderen.

Bluetooth

-apparaat moet Bluetooth 4.0+ Low Energy ondersteunen, Bluetooth 4.1 en hoger wordt aanbevolen.

Compatibele apparaten met bekende problemen

De apparaten in de onderstaande lijst zijn expliciet geïdentificeerd als apparaten met bekende problemen.

Apparaatmodel(len)

Opmerkingen

Samsung Note 4

Regelmatige, aanzienlijke vertragingen bij het openen van de deur.

Samsung Galaxy S5

Regelmatige, aanzienlijke vertragingen bij het openen van de deur.

Samsung Galaxy S6

Sporadische, kleine vertragingen bij het openen van de deur.

Incompatibele apparaten

Apparaten die niet voldoen aan de criteria voor Compatibele apparaten worden niet ondersteund door Konnect™. Gebruikers wordt aangeraden om te upgraden naar het aanbevolen apparaat en besturingssysteem. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, apparaten die voldoen aan de onderstaande criteria:

• Apparaten zonder Bluetooth, of met Bluetooth 1.x, 2.x of 3.x
  • Windows-telefoons, Windows Mobile en Windows CE-apparaten
  • Blackberry-apparaten (inclusief 10.x)
  • Sony Xperia-serie
  • LG-apparaten
  • Apparaat van het G & V-assortiment

1 Aanvaardbaar wordt momenteel gedefinieerd als het openen van een deur in minder dan 5 seconden, zonder fout, in 95% van de tests. Dit serviceniveau kan verbeteren als ByBox prestatieverbeteringen vrijgeeft en fabrikanten nieuwere Bluetooth-apparaten uitbrengen.