Uw account activeren

U moet uw account activeren voordat u gebruik kunt maken van de Konnect-app. De Konnect-app gebruikt gegevens om informatie uit te wisselen. Zorg ervoor dat u verbonden bent met een mobiel of wifi-netwerk.

De Konnect-app werkt met de leveringsdeuren met behulp van Bluetooth. Zorg ervoor dat u Bluetooth en internettoegang hebt ingeschakeld voordat u met de Konnect-app begint te werken.

De eerste keer aanmelden op de app:

1. Selecteer Gebruiker activeren.
  2. Voer de activeringscode in die u per e-mail is toegestuurd.
  3. Voer uw gebruikersnaam in die u ook per e-mail is toegestuurd.
  4. Maak een wachtwoord aan voor uw account.
    Opmerking: uw wachtwoord moet minimaal 8 tekens bevatten.
  5. Klik op Aanmelden.

U bent nu aangemeld in de app. De volgende keer dat u de app gebruikt, hoeft u zich alleen nog maar aan te melden met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Opmerking: als u een nieuw wachtwoord moet aanvragen, moet u dit proces opnieuw doorlopen.

Aan- en afmelden

Het aanmeldscherm verschijnt wanneer u de Konnect-app start. Uw gebruikersnaam bestaat meestal uit twee woorden, zoals m. technicus , maar het is geen e-mailadres. Als u problemen hebt, controleer dan of u uw e-mailadres goed hebt ingevoerd.

Aanmelden:

1. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  2. Tik op AANMELDEN.

Om u af te melden uit de App:

1. Ga naar de menubalk in de rechterbovenhoek.
  2. Tik op de optie Afmelden onderaan de lijst.

Opmerking: u wordt afgemeld uit de app wanneer u 20 uur inactief bent.