Konnect HQ is het beheerprogramma voor Konnect. U kunt alle activiteiten van technici en transporteurs op uw sites bekijken, inclusief het voorraadoverzicht en de onderhoudsactiviteiten.

1. Het dashboard van Konnect HQ
  2. Navigeren in Konnect HQ

Account activeren

U moet uw account activeren voordat u kunt inloggen. Gebruikers van Konnect HQ zijn vaak de beheerders of klantenservicemedewerkers van een klant of transporteur.

Uw Konnect HQ-account activeren:

1. Neem contact op met uw Konnect HQ-beheerder.
  2. Vraag uw beheerder om voor u een gebruikersnaam in te stellen in Konnect HQ.
  3. Wacht op het activeringsbericht.
  4. Klik in het activeringsbericht op de link.
  5. Volg de stappen die in de URL worden aangegeven.
  6. Uw Konnect HQ en Konnect App zijn nu ingesteld.

Let op: niet alle gebruikers met een Konnect App-account hebben toegang tot Konnect HQ, maar gebruikers met een Konnect HQ-account hebben altijd toegang tot Konnect App.

We gaan nu een aantal van de meest voorkomende taken in Konnect HQ bekijken om u op weg te helpen.

1. Activiteit bekijken
  2. Een gebruiker aanmaken
  3. Een gebruiker aan een locatiedeur toewijzen
  4. Bestellingen weergeven
  5. Voorraadoverzicht weergeven
  6. Voorraadcontrole weergeven
  7. Een transporteur toevoegen
  8. Third-Party Maintenance