De pagina Activiteiten laat u alle activiteiten zien, zoals leveringen, ophaalacties, retourzendingen, ophalen retourzendingen, voorraadbestellingen en bijvullen taakbestellingen, van iedere willekeurige gebruiker voor een deur. U kunt de gegevens op deze pagina filteren en relevante informatie bekijken en exporteren. Deze informatie is ook te vinden op het Dashboard.

Zie Dashboard van Konnect HQ voor meer informatie.

Activiteit bekijken

U kunt al uw Activiteiten bekijken in Konnect HQ. Zie Dashboard van Konnect HQ voor meer informatie over veldomschrijvingen.

Uw Activiteiten bekijken:

1. Selecteer Kern > Activiteit.
  2. Vul de Filter-velden met relevante gegevens.
    Let op: standaard wordt de datum van vandaag gehanteerd.
  3. Blader omlaag voor details, zoals TypeLocatie, Deur/Profiel, Pakketinfo, Verwijzingen, Tijd, Gebruiker/Chauffeur en Bedrijf.

Activiteit exporteren

U kunt Activiteit-gegevens exporteren uit Konnect HQ.

Activiteit-informatie exporteren:

1. Selecteer Kern > Activiteit.
  2. Vul de Filter-velden met relevante gegevens.
    Let op: standaard wordt de datum van vandaag gehanteerd.
  3. Bekijk de details die worden weergegeven nadat u uw filters hebt ingesteld.
  4. Selecteer Activiteit exporteren.

Er wordt een geƫxporteerd document gedownload. Dit document is een .cvs-bestand en kan worden geopend met compatibele software, inclusief Microsoft Excel en andere spreadsheetprogramma's.