Een klant aanmaken

1. Selecteer Kern > Klanten.
  2. Selecteer Klant aanmaken
  3. Voer de naam van de klant in.
  4. (Optioneel) Voer een identificatiecode in.
  5. Selecteer Klant aanmaken.
    De klant verschijnt in uw lijst met klanten. U kunt nu locaties aan deze klant toevoegen. Zie Locaties voor meer gegevens.

Een klant weergeven

1. Selecteer Kern > Klanten.
    Uw lijst met klanten verschijnt.
  2. Selecteer de klant die u wilt bekijken.

U kunt vanaf de pagina met klantgegevens een aantal acties uitvoeren:

ActiesDetails
Selecteer om de gegevens weer te geven zoals de klant ze zou zien.
Selecteer om wijzigingen aan te brengen in de naam of identificatiecode.
Selecteer om toegang tot functies toe te voegen of te verwijderen voor de klant.
Selecteer om een klant aan een deur toe te wijzen.
Selecteer om een transporteur aan de klant toe te wijzen of om de toewijzing ongedaan te maken.
Selecteer om de klant uit te schakelen.

Een subklant aanmaken

Zie Subklanten

Selecteer om een subklant voor de klant aan te maken.

Zich voordoen als klant

1. Selecteer Als klant weergeven.
    Nu kunt u door HQ-pagina's navigeren zoals ze worden weergegeven voor uw klant.

Een klant bewerken

1. Selecteer Bewerken.
  2. Maak de nodige wijzigingen in de naam en identificatiecode.
  3. Selecteer Klant bewerken.
    De details zijn nu bijgewerkt.

Een klant configureren

1. Selecteer Configureren.
  2. Schakel de gewenste functies voor uw klant in.
    Alles wat is ingeschakeld, wordt nu als AAN weergegeven voor de klant.

Een klant aan een deur toewijzen

1. Selecteer Aan deur toewijzen.
  2. Selecteer de deuren die u wilt toewijzen aan de klant.
  3. Selecteer Klant toewijzen.
    De deur is nu toegewezen aan de klant. U kunt dit controleren op het tabblad Locaties & deuren.

Transporteurs aan een klant toewijzen/toewijzing ongedaan maken

1. Selecteer Transporteurs toewijzen / toewijzing ongedaan maken.
  2. Als u transporteurs wilt toewijzen, selecteert u transporteurs die nog niet aan de klant toegewezen zijn. Er verschijnt een bevestigingsbericht.
  3. Als u de toewijzing van transporteurs ongedaan wilt maken, selecteert u transporteurs die momenteel toegewezen zijn aan de klant. Er verschijnt een bevestigingsbericht.

Een klant uitschakelen

1. Selecteer Uitschakelen.
    De klant verschijnt nu in de lijst Uitgeschakeld. U kunt dit controleren vanuit Kern > pagina Klanten , onder Uitgeschakelde klanten.