In het scherm Transporteurs worden al uw actieve transporteurs weergegeven. U kunt zoeken naar en filteren op transporteurs en transporteurs uitschakelen.

Transporteurs toevoegen

U kunt transporteurs toevoegen aan uw Konnect HQ als u het juiste toestemmingsniveau hebt.

Een transporteur toevoegen:

1. Selecteer Kern > Transporteurs.
  2. Selecteer Transporteur toevoegen.
  3. Voer de naam van de transporteur in.
  4. (Optioneel) Voer de identificatiecode in.
  5. Selecteer Transporteur toevoegen.

De transporteur verschijnt nu in uw overzicht van transporteurs.

Deuren toewijzen aan transporteurs

U kunt deuren direct aan transporteurs toewijzen in Konnect HQ.

Een deur toewijzen:

1. Selecteer Kern > Transporteurs.
  2. Selecteer de blauwe pijl naast de transporteur die u wilt weergeven.
  3. Selecteer Locaties & deuren.
  4. Selecteer Deuren toewijzen.
  5. Selecteer de deuren die u wilt toewijzen.

Let op: alleen deuren die nog niet zijn toegewezen aan uw transporteur worden weergegeven.
  6. Selecteer Deuren toewijzen.

De deur is nu toegewezen aan de transporteur

Configuratie van transporteurfuncties

Gebruik Configureren in Konnect HQ om transporteurfuncties in- of uit te schakelen.

Een functie in- of uitschakelen:

1. Selecteer Kern > Transporteurs.
  2. Selecteer de blauwe pijl naast de transporteur die u wilt weergeven.
  3. Selecteer Configureren
  4. Schakel de functie in/uit.