Instrumentpanelen är startsidan för Konnect HQ och den visar snabbt några av de viktigaste uppgifterna om dina team och aktiviteter.

Låt oss titta närmare på varje område.

Aktivitet

I rutan Aktivitet visas alla aktiviteter som är associerade med dina dörrar.

Fält

Information

TypVisar aktivitet, t.ex. leverans, hämtning eller problem. Se Aktiviteter nedan för mer information.

Plats

Visar var leveransen eller returen utfördes.

Dörr/profil

Visar dörrens namn och storlek för leverans, lager eller retur.

Paketinfo

Visar detaljer om leverans- eller returpaketet, inklusive spårningsnummer.

Referenser

Visar tillgängliga referensnummer, inklusive ordernummer eller maskinvarureferens.

Tid

Visar tiden för leveransen eller returen.

Användare/förare

Visar förarens eller kundens användarnamn för leveransen eller returen.

Företag

Visar användarens företagsnamn.

Aktiviteter

Du känner igen Aktiveter via ikonen. Hovra över dem i Aktivitetsrutan för att visa en beskrivning. Nedan visas alla ikoner för Aktiveter och vad de betyder.

IkonBeskrivning
TBDÅtkomst till dörr
Inskannade

Scanned in by app icon

Av app

Scanned in by HQ icon

Av HQ

Scanned in stock move icon

Flytta lager
Utskannade

Scanned out by app icon

Av app

Scanned out by HQ icon

Av HQ

Scanned out stock move icon

Flytta lager

Duplicate system scan out icon

Duplicera skanna ut system

Collect returns - system scan out icon

Hämta returer – skanna ut system
Undantag

No items scanned in or out icon

Inga artiklar har skannats in eller ut

Failed delivery icon

Leverans misslyckades

Du kan visa mer information om aktiviteter genom att klicka på Visa all aktivitet och gå till sidan Aktivitet. Se Aktivitet om du vill visa historiska data.

Kontoinställningar

Du kan visa kontoinställningarna via vilken sida som helst i Konnect HQ. Klicka på Kontoinställningar under ditt namn för att visa mer information.

Fält

Information

Förnamn

Visar ditt förnamn. Du kan redigera det här fältet direkt från den här sidan genom att klicka på Redigera.

Efternamn

Visar ditt efternamn. Du kan redigera det här fältet direkt från den här sidan genom att klicka på Redigera.

E-post

Visar din registrerade e-postadress. Du kan redigera det här fältet direkt från den här sidan genom att klicka på Redigera.

Lösenord

Visar ditt registrerade lösenord. Du kan återställa det här fältet direkt via den här sidan genom att klicka på Återställ.

Sök

I sökfältet  instrumentpanelen kan du söka i Konnect HQ. Du kan också utföra mer riktade sökningar på enskilda sidor. Sökfunktionen på instrumentpanelen ger dig en översikt över ditt innehåll.

Logga ut

Du kan logga ut från Konnect HQ i det övre högra hörnet.

Mer hjälp

Hjälpknappen öppnar onlinehjälpen om Konnect HQ. Du kan navigera genom olika procedurer och söka med nyckelord för att hitta hjälp- och supportinformation.