Den här processen är till för transportföretag som använder Konnect. Om du inte är ett transportföretag ska du läsa Använda platser för tekniker.

Skärmen Platser är standardskärmen för Konnect-appen. Du kan visa din nuvarande plats samt dörrar som är tilldelade till dig eller har artiklar som du ska hämta.

KOMPASSIKONEN återcentrerar skärmen.

LIST-ikonen visas på kartskärmen och ändrar skärmen till en listvy.

KART-ikonen visas på listskärmen och ändrar skärmen till en kartvy.

Det finns två typer av åtkomst till platser:

• Allmän åtkomst
  • Väntande hämtning

Allmän åtkomst

Dörrar tilldelade dig visas på din platskarta som en kartnål. Dörrens kartnål är grön om det finns en order som väntar på dig.

Du kan markera kartnålen för att visa mer information om skåpet.

Så här får du mer information om skåpet:

1. Tryck på kartnålen.
  2. Tryck på pilen bredvid kartnålen.

En informationssida dyker upp på skärmen.

Du kan även öppna skåpet från skärmen PLATSER.

Så här öppnar du skåpet från den här skärmen:

1. Tryck på kartnålen.
  2. Tryck på pilen.
  3. Tryck på dörren du vill öppna på skärmen HITTA DÖRRAR.

En skärm med en olåst dörr visas och appen ansluter till dörren via Bluetooth.

För mer information om att hämta eller returnera ett paket se Transportföretag – vad du behöver känna till.