Använda Konnect-skärmar

Menyn högst upp till vänster visar alla skärmar i Konnect-appen.

Du kan gå till en skärm genom att välja den i listan.

Kommentar: Tillbaka-knappen på din Android-telefon fungerar inte i Konnect-appen, men du kan gå vidare genom att välja en annan skärm i menyn.

Visa Konnects huvudskärmar

SkärmInformation
Hämtningar Där du visar dina hämtningar. För mer information se Använda Hämtningar
Platser

Där du visar dina platser. För mer information se Använda platser

Ej tilldelad Där du tilldelar dig själv ordrar. För mer information se Tilldela och ta bort tilldelning av order

Andra skärmar i Konnect

SkärmInformation
MeddelandenDär du ser det senaste om dina ordrar.
Mina ordrar

Där du ser information om dina ordrar.

Inventering Där du kontrollerar ditt lager. För mer information se xxx
Min aktivitetDär du visar dina aktiviteter.
Mitt kontoDär du ser din profilinformation.
HjälpDär du hittar hjälp. För mer information se Getting Started for Engineers