Ik ben een nieuwe gebruiker van de app. Hoe meld ik me aan op de app?

Zorg ervoor dat u uw account hebt geactiveerd. Zie voor meer informatie Uw account activeren in Activeren en aanmelden.

Ik kan me niet aanmelden. Wat moet ik doen?

• Zorg ervoor dat u uw gebruikersnaam correct hebt ingevoerd. Een veelvoorkomende fout is het invoeren van een volledig e-mailadres. Uw Konnect-gebruikersnaam is geen e-mailadres.
  • Zorg ervoor dat er geen extra spaties in uw gebruikersnaam staan. Automatisch ingevulde velden kunnen extra spaties toevoegen. Dat kan een aanmeldingsfout veroorzaken.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?

1. Op de pagina AANMELDEN tikt u op Wachtwoord vergeten.
  2. Voer uw gebruikersnaam in. Dat is meestal Voornaam.Achternaam, bijvoorbeeld: Jan.Smit.
    OPMERKING: zorg ervoor dat u uw gebruikersnaam correct hebt ingevoerd. Een veelgemaakte fout is het invoeren van een volledig e-mailadres. Uw Konnect-gebruikersnaam is geen e-mailadres. Om veiligheidsredenen stuurt de Konnect App geen e-mail over het opnieuw instellen van het wachtwoord als u een onjuiste gebruikersnaam hebt ingevoerd.

3. Tik op VERZENDEN.
  4. Controleer uw e-mail voor een bericht met een link om het proces voor het opnieuw instellen van het wachtwoord te starten.
    OPMERKING: e-mails worden verzonden naar het e-mailadres dat bij registratie is opgegeven

5. Klik op de link. U kunt een e-mail verwachten met een nieuwe activeringscode.

6. Tik in de Konnect-app op NIEUWE GEBRUIKER.
  7. Typ de activeringscode uit de e-mail in en tik op het vinkje rechts.
  8. Voer de vereiste gebruikersnaam in, stel een nieuw wachtwoord in en tik op Aanmelden.

9. OPMERKING: de gebruikersnaam staat in de e-mail en het wachtwoord moet minstens 8 tekens lang zijn.
    U hebt nu toegang tot de Konnect-app.

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten. Wat moet ik doen?

Neem contact op met uw beheerder, die deze informatie gemakkelijk kan vinden in de Konnect HQ.

Ik heb geen welkomstmail ontvangen. Wat moet ik doen?

Controleer uw map Ongewenste e-mail. Als u nog steeds geen e-mail hebt ontvangen, vraag de e-mail dan opnieuw aan.

Opmerking: elk bedrijf verwerkt de activeringen van de gebruikersaccounts anders. Neem contact op met de beheerder van uw bedrijf om meer te weten te komen over het proces.

Een e-mail opnieuw aanvragen:

1. Tik in de Konnect-app op de optie NIEUWE GEBRUIKER.
  2. Tik op E-MAIL OPNIEUW VERZENDEN.
  3. Voer uw gebruikersnaam in die normaal gesproken FirstName.Surname zou zijn, bijvoorbeeld: John.Smith.
  4. Klik vervolgens op OPNIEUW VERZENDEN.
    U zou nu een e-mail met een nieuwe activeringscode moeten ontvangen.

U kunt de hier vermelde stappen volgen wanneer u een nieuwe activeringscode ontvangt. Zie Uw account activeren in Activeren en aanmelden voor meer details.

Als u de stappen hebt gevolgd en geen e-mail hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail die aan de account is gekoppeld, onjuist is. Neem contact op met uw beheerder om te bevestigen dat het e-mailadres overeenkomt.

Ik kan me wel aanmelden, maar de locatiekaart laat niet zien waar ik ben.

Zorg ervoor dat u de locatie-instellingen op uw mobiele telefoon hebt ingeschakeld.

Ik kan me niet afmelden.

Als u zich niet kunt afmelden, forceer dan het stoppen van de app op uw mobiele telefoon.