Met de Konnect-app kunt u de voorraad tussen uw Konnect-kluizen verplaatsen.

Voordat u start

• U moet toestemming hebben om deze functie te gebruiken. Raadpleeg uw ByBox-beheerder voor meer informatie.
  • Bluetooth moet ingeschakeld zijn op uw mobiele telefoon om toegang tot de kluizen te krijgen.

Voorraad verplaatsen tussen Konnect-kluizen:

1. Ga naar de kluis die u wilt openen.
  2. Tik op de 3 streepjes rechts bovenaan het scherm.

3. Tik op Voorraadverplaatsing.

4. Tik op uw locatie in de lijst.

5. Tik op de deur waaruit u voorraad wilt verplaatsen.

Als de deur niet opengaat, geeft de app een waarschuwingsscherm weer. Als u de deur niet kunt openen, leest u de informatie De deur gaat niet open om u verder te helpen.

6. Verwijder het (de) pakket(ten) uit de kluis.

7. Scan of voer handmatig de barcode(s) in van het (de) pakket(ten) dat (die) u wilt verplaatsen. Elk item dat u scant, verschijnt in de lijst.

8. Sluit de deur en tik op Voltooid.

9. Op het scherm ziet u een bevestiging van het (de) pakket(ten) dat (die) verplaatst moet(en) worden. Tik op Volgende.

10. Tik op de deur waarnaar u het (de) pakket(ten) wilt verplaatsen.

11. Controleer of het pakket dat u gaat verplaatsen overeenkomt met het (de) gescande pakket(ten) op het scherm. Tik op Volgende.

Het (de) pakket(ten) worden standaard geselecteerd. U kunt de selectie van een pakket of pakketten ongedaan maken voor degene(n) u niet gaat verplaatsen.

12. Plaats het (de) pakket(ten) in de kluis, sluit de deur en tik op Voltooid.

13. Op het scherm ziet u een bevestiging dat het (de) pakket(ten) is (zijn) verplaatst. Tik op Gereed.

Als u de deur moet openen nadat deze is gesloten, leest u Locaties gebruiken voor verdere hulp met algemene toegang.