Met behulp van Subklant kunnen klanten hun eigen klanten aanmaken. Neem contact op met uw vertegenwoordiger van ByBox om dit voor uw account te laten inschakelen.

Voordoen als subklant om informatie over de subklant te bekijken

U kunt informatie over een specifieke subklant beheren door u voor te doen als deze subklant in Konnect HQ. Zo kunt u wijzigingen en updates doorvoeren, bijvoorbeeld gebruikers of deuren toevoegen of bewerken voor specifieke subklanten.

Voordoen als subklant om een subklant te bekijken:

1. Selecteer Kern > Klanten.
  2. Ga naar de klant die u wilt weergeven. Voorbeeld: ABC ENGINEERING.
  3. Zoek de subklant die u wilt weergeven. Bijvoorbeeld: FIT IT.
  4. Selecteer Weergeven als Fit IT.
  5. Het scherm Dashboard verschijnt. U ziet dit scherm nu alsof u de subklant bent.
    Door u voor te doen als de subklant, kunt u gegevens van deze subklant bekijken en beheren en taken namens uw subklant uitvoeren.

Hieronder volgt informatie over de taken die u kunt uitvoeren:

Als u zich niet meer als subklant wilt voordoen, klikt u op de blauwe knop bovenaan het scherm om terug te keren naar uw hoofdaccount.

Een subklant aanmaken

U kunt subklanten voor uw klanten aanmaken in Konnect HQ. Zorg dat Groepshiƫrarchie is ingeschakeld in Konnect HQ voor u deze procedure uitvoert.

U kunt meerdere lagen van subklanten aanmaken in Konnect HQ.

Een subklant aanmaken:

1. Selecteer Kern > Klanten.
  2. Zoek de klant aan wie u subklanten wilt toevoegen.
  3. Als u direct onder een hoofdklant of een subklant op niveau 1 een subklant wilt aanmaken, selecteert u Klant aanmaken.
  4. Voer de naam van de subklant in in het veld Naam van klant.
  5. Voer een identifier voor de subklant in.
  6. Selecteer Klant aanmaken.
  7. Om een subklant aan te maken onder een bestaande subklant, zoekt u de subklant in de hiƫrarchie en selecteert u Subklant aanmaken.
  8. Er verschijnt een bevestigingsbericht om u te informeren dat u een klant hebt toegevoegd.

Een deur toewijzen aan een subklant

Subklanten kunnen de deuren op dezelfde manier openen als een klant. U moet een subklant aan deuren toewijzen als u wilt dat de subklant deze kan openen.

U kunt de deur toewijzen als u eerst de gebruiker aanmaakt. Zie Een gebruiker aanmaken in Gebruikers.

Voor u begint: Zorg dat uw hoofdklant toegewezen is aan alle deuren waaraan u uw subklanten wilt toewijzen.

Een deur toewijzen aan een subklant:

1. Selecteer profielgegevens van de subklant.
  2. Selecteer Aan deur toewijzen.
  3. Selecteer de deuren waaraan u wilt toewijzen.
    Let op
    : alleen beschikbare deuren worden weergegeven. Als u voorraaddeuren hebt, moet Voorraad in Konnect HQ zijn ingeschakeld om de deuren weer te geven.
  4. Selecteer Klant toewijzen.

De deur is nu toegewezen aan de subklant. U kunt de deuren nu zien op het tabblad Locaties & deuren van de subklant.