Om Konnect HQ optimaal te ervaren, raden wij u aan een van onze ondersteunde browsers te gebruiken, waaronder de nieuwste versies van Chrome, Firefox, Safari en Edge.

Als u een niet-ondersteunde browser gebruikt, kunt u in bepaalde delen van Konnect HQ problemen ondervinden, zelfs als de meeste pagina's correct lijken te werken.

Ondersteuning voor versies van andere browsers, zoals Mozilla Firefox, Opera of Safari, wordt niet gegarandeerd, hoewel het niet waarschijnlijk is dat zich compatibiliteitsproblemen zullen voordoen voor de nieuwste versie van al deze browsers.