Jag är ny användare av appen. Hur loggar jag in?

Du måste först aktivera ditt konto. För mer information se Aktivera ditt konto i Aktivera och logga in.

Jag kan inte logga in. Vad ska jag göra?

• Kontrollera att du har skrivit in ditt användarnamn rätt. Ett vanligt fel är att man skriver in sin e-postadress. Ditt Konnect användarnamn är inte en e-postadress.
  • Kontrollera att det inte finns några mellanslag i ditt användarnamn. Automatiskt ifyllda fält kan skapa extra mellanslag. Det kan leda till inloggningsfel.

Jag har glömt mitt lösenord. Vad ska jag göra?

1.  INLOGGNINGSIDAN trycker du på Glömt lösenord.
  2. Ange ditt användarnamn. Det brukar vara Förnamn.Efternamn till exempel: Johan.Johansson.
    Obs! Kontrollera att du har skrivit in ditt användarnamn rätt. Ett vanligt fel är att man skriver in sin e-postadress. Ditt Konnect användarnamn är inte en e-postadress. Av säkerhetsskäl skickar inte Konnect-appen återställningsinformation via e-post om du anger fel användarnamn.

3. Tryck på SKICKA.
  4. Titta i din e-post efter ett meddelande med en länk för att starta processen att återställa lösenordet.
    OBS! E-post skickas till e-postadressen som uppgavs vid registreringen

5. Klicka på länken. Du får ett e-postmeddelande med en ny aktiveringskod.

6. I Konnect-appen trycker du på NY ANVÄNDARE.
  7. Skriv in aktiveringskoden som anges i e-postmeddelandet och tryck på den högra bocken.
  8. Skriv in begärt användarnamn, ange ett nytt lösenord och tryck på LOGGA IN.

9. OBS! Användarnamnet anges i e-postmeddelandet och lösenordet måste bestå av minst 8 tecken.
    Du har nu åtkomst till Konnect App.

Jag har glömt mitt användarnamn. Vad ska jag göra?

Kontakta din administratör, som lätt kan ta fram informationen i Konnect HQ.

Jag fick inget välkomstmeddelande med e-post. Vad ska jag göra?

Titta i din skräppost. Om du fortfarande inte har fått ett e-postmeddelande kan du begära ett nytt meddelande.

Obs! Alla företag hanterar aktiveringen av användarkonton olika. Kontakta administratören på ditt företag för att få mer information om hur det går till.

Så här begär du ett nytt e-postmeddelande:

1. I Konnect-appen trycker du på NY ANVÄNDARE.
  2. Tryck på SKICKA E-POSTMEDDELANDET PÅ NYTT.
  3. Ange ditt användarnamn som brukar vara Förnamn.Efternamn, till exempel: Johan.Johansson.
  4. Klicka sedan på SKICKA PÅ NYTT.
    Du får nu ett e-postmeddelande med en ny aktiveringskod.

Du kan följa stegen här när du har fått en ny aktiveringskod. För mer information se Aktivera ditt konto i Aktivera och logga in.

Om du har följt stegen och inte fick ett e-postmeddelande kan e-postadressen kopplad till kontot vara felaktig. Kontakta din administratör för att kontrollera att e-postadressen stämmer.

Jag kan logga in, men platskartan visar inte var jag är.

Kontrollera att platsinställningar är aktiverade på din mobiltelefon.

Jag kan inte logga ut.

Om du inte kan logga ut kan du tvinga appen att stänga i din mobiltelefon.