Appen hittar inte mina Konnect-dörrar.

Några saker att testa:

• Kontrollera att Bluetooth är aktiverat.
  • Kontrollera att du har en aktiv dataanslutning.
  • Uppdatera Konnect-skärmen.
  • Försök att starta om appen.
  • Kontrollera att din plats är aktiverad om du använder Android 6 eller senare.

Dörren öppnas inte.

Det finns några orsaker till att dörren inte öppnas.

1. Konnect-appen har problem med att kommunicera med låset.
    1. Kontrollera att Bluetooth är korrekt anslutet.
    2. Kontrollera att du står nära skåpet.
    3. Fungerar inget av detta ska du kontakta din administratör.
  2. Dörren har fastnat.
    1. Försök inte att bända upp dörren. Kontakta din administratör för att registrera felet.
  3. Du använder Android 6 eller senare och har inte aktiverat platstjänster.
    1. Aktivera platstjänster på din mobila enhet.

Konnect-appen märker inte att dörren är stängd.

Det finns några orsaker till att Konnect-appen inte märker att dörren är stängd:

1. Datan synkroniseras inte tillbaka till Konnect-molnet.
    1. Stäng och starta om Konnect-appen.
    2. Stäng av appen på din mobila enhet.
    3. Logga in, försök ansluta till dörren och följ instruktionerna på skärmen.

Obs! Du kan behöva stänga dörren manuellt.

Om Konnect-appen fortfarande inte märker att dörren är stängd ska du kontakta din administratör.