Senast uppdaterad: 5 maj 2022

På den här sidan hittar du information om vilka Bluetooth-enheter som stöds av Konnect™ baserat på omfattande och fortlöpande testning som utförs av ByBox. Sidan är ett live-dokument som uppdateras regelbundet. Uppdateringar är oftast resultatet av att: nya enheter har lanserats av tillverkare, ByBox har testat tidigare otestade enheter eller ByBox har släppt programuppdateringar för prestandaförbättringar på befintliga enheter.

Den här sidan innehåller information om vilka Bluetooth-enheter som stöds och rekommenderas av Konnect™ baserat på omfattande och fortlöpande testning tillsammans med tillverkarens riktlinjer. Sidan är ett live-dokument som uppdateras regelbundet. Uppdateringar sker oftast på grund av att:

• nya operativsystem och enheter har släppts av tillverkare.
  • ByBox släpper programuppdateringar med prestandaförbättringar på tidigare inkompatibla enheter.

Supportkategorier

Supportkategorierna är normalt följande:

• Rekommenderade operativsystem och enheter som stöds
  • Enheter identifierade som inkompatibla

Rekommenderade operativsystem och enheter

Rekommenderade operativsystem och enheter följer tillverkarens riktlinjer och testas fortlöpande av ByBox 1 inklusive Bluetooth-prestanda med Konnect™-appskåp.

OperativsystemByBox-rekommenderade enhetsmodeller för operativsystem i enlighet med tillverkarens stöd Lägsta rekommenderade enhet
iOS 12
och senare

Apple iOS 14
https://support.apple.com/en-gb/guide/iphone/iphe3fa5df43/14.0/ios/14.0

Apple iOS 13
https://support.apple.com/en-gb/guide/iphone/iphe3fa5df43/13.0/ios/13.0

iPhone 6S

Tillverkarens kommentarer: Gamla och föråldrade produkter
https://support.apple.com/en-gb/HT201624

Android 9 och senare

Google-enheter som stöds http://storage.googleapis.com/play_public/supported_devices.html

Se lista över tillverkare
http://storage.googleapis.com/play_public/supported_devices.html

Kompatibla enheter

Enheter som uppfyller ovanstående kriterier är kompatibla med Konnect™-appskåp. På grund av betydande prestandaskillnader i olika Bluetooth-kretskort och tillverkares implementeringar kan ByBox inte alltid garantera lägsta acceptabla1 prestation från dessa enheter.

Bluetooth

Enheten måste ha stöd för Bluetooth 4.0+ lågenergi. Bluetooth 4.1 eller senare rekommenderas.

Kompatibla enheter med kända problem

Enheter i listan nedan har konstaterats ha kända problem.

Enhetsmodeller

Kommentarer

Samsung Note 4

Regelbunden, betydande försening med att öppna dörrar.

Samsung Galaxy S5

Regelbunden, betydande försening med att öppna dörrar.

Samsung Galaxy S6

Regelbunden, kortare försening med att öppna dörrar.

Inkompatibla enheter

Enheter som inte uppfyller kriterier för Kompatibla enheter stöder inte Konnect™. Användare rekommenderas att uppgradera till rekommenderad enhet och rekommenderat operativsystem. Dessa inkluderar, men är inte begränsade till, enheter som uppfyller kriterierna nedan:

• Enheter utan Bluetooth eller med Bluetooth 1.x, 2.x eller 3.x
  • Windows Phone-, Windows Mobile- och Windows CE-enheter
  • Blackberry-enheter (inklusive 10.x)
  • Sony Xperia-serien
  • LG-enheter
  • G&V-distansenhet

1 Acceptabel är för närvarande definierat som att öppna en dörr inom 5 sekunder, utan fel, i 95 % av testen. Denna servicenivå kan förbättras när ByBox släpper prestandaförbättringar och tillverkare släpper nyare Bluetooth-enheter.