Den här processen är till för transportföretag som använder Konnect.

Du kan leverera en artikel direkt till ett skåp. Du måste vara tilldelad ett skåp, antingen permanent eller tillfälligt, för att leverera något i det.

Så här levererar du ett paket till en Konnect-dörr:

1. Gå fram till skåpet du vill öppna.
  2. Tryck på din plats i listan eller på kartnålen för att se kartan.
  3. Tryck på skåpet du vill öppna.

Appskärmen visar att dörren är öppen.

4. Tryck på SKANNA STRECKKOD eller ange den manuellt.
  5. Lägg paketet i skåpet.
  6. Du kan skanna så många paket du vill här. När du har skannat alla paketen och placerat dem i skåpet väljer du SLUTFÖR..
    Skärmen visar nu en bekräftelse på att paketen har spårats in i dörren.
  7. Stäng dörren.
    VIKTIGT: Se till att du har stängt dörren fysiskt innan du stänger Konnect-appen. Appen visar en meddelandeskärm om dörren inte har stängts eller den inte kunde registrera att dörren stängdes.

8. Från den här skärmen kan du ÖPPNA DÖRREN IGEN eller välja EN ANNAN DÖRR för att leverera ett annat paket.
  9. Du lämnar skärmen genom att välja de tre strecken högst upp i höger hörn och välja den sida du vill gå till.