Händelser

Mina händelser synkroniseras inte med Konnect HQ.

Några saker att kontrollera:

• Nätverksanslutning kan orsaka problem med att synkronisera information. Kontrollera att du har ett starkt nätverk. Om inte förflytta dig till en plats med starkare signal och försök att synkronisera igen.
  • Om du använder wifi ska du kontrollera att din telefon utbyter data över internet. Du kan till exempel testa med att göra en sökning i webbläsaren på din telefon. Om det sker ett datautbyte får du en lista med sökresultat.
  • Se till att Konnect-processer är klara innan du stänger appen. Om du till exempel stänger appen innan den har registrerat en stäng dörr och den röda skärmen visas kan det uppstå problem med synkronisering.
  • Kontrollera att du är inloggad på appen. Utloggning mitt i en process kan orsaka problem med synkronisering.

Vad händer om jag loggar ut och det finns väntande händelser?

Dina väntande händelser är inte förlorade.

Ett meddelande visas på appskärmen om du loggar ut innan alla väntande händelser har synkroniserats.

Tryck på Nej till ovanstående meddelande och händelserna synkroniseras automatiskt om du har en nätverksanslutning och inte har loggat ut.

Tryck på Ja till ovanstående meddelande och du loggas ut från appen. När du loggar in igen synkroniseras väntande händelser automatiskt om du har nätverksanslutning.

Vad händer om nätverksanslutningen bryts och det finns väntande händelser?

Dina väntande händelser är inte förlorade.

Ett meddelande visas på appskärmen om nätverksanslutningen bryts och det finns väntande händelser att synkronisera.

Tryck på det röda fältet för att synkronisera händelserna manuellt. Fältet blir grönt och försvinner när alla händelser har synkroniserats.

Det röda fältet försvinner automatiskt då nätverksanslutningen återställs. När du har nätverksanslutning igen synkroniseras händelserna automatiskt.