Dit proces is bedoeld voor Transporteurs die Konnect gebruiken. Als u geen Transporteur bent, leest u Locaties gebruiken voor Technici.

Het scherm Locaties is het standaardscherm voor de Konnect-app. U kunt uw huidige locatie weergeven alsook de deuren die aan u zijn toegewezen of die items hebben die u moet ophalen.

Het KOMPAS-pictogram centreert opnieuw het scherm.

Het LIJST-pictogram verschijnt op het kaartscherm en dient om over te schakelen naar de lijstweergave.

Het KAART-pictogram verschijnt op het lijstscherm en dient om over te schakelen naar de kaartweergave.

Er zijn twee soorten toegang voor locaties:

• Algemene toegang
  • Ophaalacties in de wacht

Algemene toegang

Deuren die aan u zijn toegewezen, verschijnen op uw Locatie-kaart met een speld. Als er een bestelling op u wacht, is de deurspeld groen.

U kunt de speld selecteren om meer details over de kluis weer te geven.

Om meer details over de kluis te zien:

1. Tik op de speld.
  2. Tik op het pijltje naast de speld.

Er verschijnt een pagina met details op het scherm.

U kunt de kluis ook openen via het scherm LOCATIES.

Om de kluis via dit scherm te openen:

1. Tik op de speld.
  2. Tik op het pijltje.
  3. Tik op de deur die u wilt openen op het scherm Deuren zoeken.

Er verschijnt een ontgrendeld deurscherm en de app maakt verbinding met de deur via Bluetooth.

Voor meer informatie over het ophalen of retourneren van een pakket, leest u Transporteur - wat u moet weten.