Konnect-schermen gebruiken

Het menu linksboven toont u alle schermen van de Konnect-app.

U kunt naar een scherm gaan door een keuze te maken in deze lijst.

Opmerking: de terugknop op uw Android-telefoon werkt niet in de Konnect-app, u kunt echter wel wegnavigeren door een ander scherm in het menu te selecteren.

De belangrijkste Konnect-schermen bekijken

SchermDetail
Ophaalacties Hier kunt u uw ophaalacties bekijken. Voor meer details, zie Ophaalacties gebruiken
Locaties

Hier kunt u uw locaties bekijken. Voor meer details, zie Locaties gebruiken

Niet toegewezen Hier kunt u uzelf bestellingen toewijzen. Voor meer details, zie Een bestelling toewijzen en een toewijzing ongedaan maken

Andere schermen in Konnect

SchermDetail
MeldingenHier vindt u de meest recente meldingen over uw bestellingen.
Mijn bestellingen

Hier vindt u meer informatie over uw bestellingen.

Voorraadcontrole Hier kunt u voorraadcontroles uitvoeren. Voor meer details, zie xxx
Mijn activiteitHier kunt u uw activiteiten bekijken.
Mijn accountHier kunt u uw profielgegevens bekijken.
HelpHier vindt u ondersteuning. Voor meer details, zie Getting Started for Engineers.