Dit proces is bedoeld voor Transporteurs die het afleverproces via taak in de Konnect-app volgen.

U kunt een item direct bij een kluis afleveren. Er moet permanent of tijdelijk een kluis aan u zijn toegewezen om iets in de kluis af te leveren.

Voordat u start

• De kluizen zijn alleen toegankelijk met de Konnect-app.
  • U moet toestemming hebben om deze functie te gebruiken. Raadpleeg uw beheerder voor meer informatie.
  • Bluetooth en locatiediensten moeten ingeschakeld zijn op uw mobiele telefoon.

Om een pakket af te leveren bij een Konnect-kluis:

1. Benader de kluis die u wilt openen.
2. De app selecteert standaard uw dichtstbijzijnde locatie.

3. Tik op de kaartspeld om uw locatie te wijzigen als deze onjuist is.

4. Tik op
Pakketten leveren.

5. Tik op + of - om het aantal pakketten in te voeren dat u aflevert en tik op SCAN STARTEN

6. Scan uw pakketten of voer elke streepjescode handmatig in.

7.Zodra u alle pakketten hebt gescand, tikt u op Scannen voltooid.

8. Benader de deur die u wilt openen.

Als de deur niet opengaat, geeft de app een waarschuwingsscherm weer. Als u de deur niet kunt openen, volgt u uw uitzonderingsprocedure.

9. Plaats de gescande pakketten in de kluis, tik op Voltooien en sluit de deur.

10. Uw levering is afgerond. Tik op Klaar.

11. Op het scherm ziet u een bevestiging dat het pakket in de deur is getraceerd.

Als u de deur wilt openen nadat ze werd gesloten, neem dan contact op met uw beheerder.