Dit proces is bedoeld voor Transporteurs die Konnect gebruiken.

U kunt een item direct bij een kluis afleveren. Er moet permanent of tijdelijk een kluis aan u zijn toegewezen om iets in de kluis af te leveren.

Om een pakket af te leveren bij een Konnect-deur:

1. Ga naar de kluis die u wilt openen.
  2. Tik op uw locatie in de lijst of tik op de speld om de kaart te bekijken.
  3. Tik op de kluis die u wilt openen.

Het scherm van de app geeft aan dat de deur open is.

4. Tik op STREEPJESCODE SCANNEN of voer de code handmatig in.
  5. Plaats het pakket in de kluis.
  6. U kunt hier zoveel pakketten scannen als u wilt. Nadat u alle pakketten hebt gescand en in de kluis hebt geplaatst, selecteert u VOLTOOIEN.
    Op het scherm ziet u een bevestiging dat het pakket in de deur is getraceerd.
  7. Sluit de deur.
    BELANGRIJK: controleer of u de kluis echt hebt gesloten voor u de Konnect-app sluit. De app geeft een waarschuwingsscherm weer als de deur niet gesloten is of als het sluiten van de deur niet kon worden geregistreerd.

8. Vanuit dit scherm kunt u de deur OPNIEUW OPENEN of kunt u EEN ANDERE DEUR kiezen om een pakket af te leveren.
  9. Selecteer het menu met de drie streepjes rechts bovenaan het scherm om dit scherm te verlaten en kies de pagina waar u naartoe wilt gaan.