Met de Konnect App kunt u de voorraad in uw Konnect-kluizen controleren.

Opmerking: U moet toestemming hebben voor het gebruik van deze functie. Neem contact op met uw ByBox-beheerder voor meer details.

Voorraad in een deur controleren

Als u toegang hebt tot onze voorraaddeuren, kunt u de voorraad in die kluis controleren.

Voor u begint

• Door een voorraadcontrole veranderen de gegevens in Konnect HQ. Wees er zeker van dat u dit proces wilt doorlopen voordat u aan een voorraadcontrole begint.

U kunt tijdens het proces op Annuleren drukken. Uw wijzigingen worden dan niet opgeslagen.

• U moet aan een voorraadkluis zijn toegewezen om een voorraadcontrole te kunnen uitvoeren.

Een voorraadcontrole uitvoeren:

1. Ga naar de kluis die u wilt controleren.
    Opmerking: Uw Bluetooth moet ingeschakeld zijn en u moet in de buurt zijn van de kluis die u wilt openen.
  2. Tik op VOORRAADCONTROLE.

Er verschijnt een bevestigingsbericht.
  3. Tik op JA om door te gaan
  4. Tik op de te controleren locatie.
  5. Tik op de deur die u wilt controleren.

De voorraadcontrolelijst verschijnt.
  6. Scan ieder item in de kluis. Ieder gescand item verschijnt in de lijst. Nieuwe items worden aangegeven.
  7. Tik op GEREED.
    Er verschijnt een bevestigingsscherm.
  8. Als u klaar bent, tikt u op JA.
  9. U kunt op TERUG NAAR VOORRAADCONTROLE tikken om terug te keren naar het scherm of de kluis sluiten om het proces te voltooien.