Met de Konnect-app kunt u de voorraad in uw Konnect-kluizen controleren.

Opmerking: u moet toestemming hebben om deze functie te gebruiken. Raadpleeg uw ByBox-beheerder voor meer informatie.

Controle van de inhoud van de voorraad in een deur

Als u toegang hebt tot onze Voorraad-deuren, kunt u een voorraadcontrole doen voor de inhoud van die kluis.

Voordat u begint

• Een voorraadcontrole wijzigt de gegevens die in Konnect HQ staan. Zorg ervoor dat u zeker weet dat u dit proces wilt doorlopen voordat u aan een voorraadcontrole begint.

U kunt Annuleren tijdens dit proces. Uw wijzigingen worden dan niet opgeslagen.

• Er moet u een voorraadkluis toegewezen zijn om een voorraadcontrole te kunnen uitvoeren.

Een voorraadcontrole uitvoeren:

1. Ga naar de kluis die u wilt controleren.
    Opmerking: u moet Bluetooth ingeschakeld hebben en u moet zich in de buurt van de kluis bevinden die u wilt openen.
  2. Tik op VOORRAADCONTROLE

Er verschijnt een bevestigingsbericht.
  3. Tik op JA om door te gaan
  4. Tik op de te controleren locatie.
  5. Tik op de deur die u wilt controleren

De voorraadcontrolelijst verschijnt.
  6. Scan elk item in de kluis. Elk item dat u scant, verschijnt op de lijst. Nieuwe items worden aangegeven.
  7. Tik op GEREED.
    Er verschijnt een bevestigingsscherm
  8. Als u klaar bent, tikt u op JA.
  9. U kunt op TERUG NAAR VOORRAADCONTROLE tikken om terug te keren naar het scherm of de kluis sluiten om het proces te voltooien.