Foutmeldingen

Ik heb een Oops-foutmelding ontvangen. Wat moet ik doen?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u dit bericht krijgt, maar het is waarschijnlijk de storing in de Bluetooth-verbinding tussen uw mobiele apparaat en het deurslot.

Wanneer u dit scherm voor het eerst ziet, tikt u op OPNIEUW PROBEREN om te kijken of u een verbinding kunt maken tussen uw mobiele apparaat en het deurslot.

Als dat niet werkt, probeer dan deze oplossingen in de volgende volgorde:

1. Controleer of de Bluetooth-verbinding is ingeschakeld en probeer het opnieuw.

Als dit niet werkt:

1. Start uw mobiele apparaat opnieuw.
  2. Open de app opnieuw en probeer het opnieuw.

Als dit niet werkt:

1. Synchroniseer in de app eventuele gebeurtenissen die in de wacht staan.
  2. Wis, indien mogelijk, de cache en de appgegevens.

Als dit niet werkt:

1. Synchroniseer in de app eventuele gebeurtenissen die in de wacht staan.
  2. Verwijder de app.
  3. Installeer de app opnieuw.
  4. Open de app opnieuw en probeer het opnieuw.

Als dit niet werkt:

1. Probeer het met een ander mobiel apparaat.

Als dit niet werkt:

1. Reset de fabrieksinstellingen van uw mobiele apparaat.
  2. Open de app opnieuw en probeer het opnieuw.

Als u een Oops-foutmelding blijft krijgen, neem dan contact op met uw beheerder om het probleem aan het Konnect-hulpteam te melden.

Als meerdere gebruikers dit probleem hebben, kan de fout bij het slot zitten. Neem contact op met uw beheerder die een ondersteuningsverzoek kan indienen.