Mijn app kan mijn Konnect-deuren niet vinden.

Een paar dingen die u kunt proberen:

• Zorg ervoor dat u Bluetooth hebt ingeschakeld.
  • Zorg ervoor dat u een actieve gegevensverbinding hebt.
  • Vernieuw uw Konnect-scherm.
  • Probeer uw app opnieuw op te starten.
  • Als u Android 6 of later gebruikt, zorg er dan voor dat uw locatie is ingeschakeld op uw mobiele apparaat.

De deur gaat niet open.

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw deur niet open gaat.

1. De Konnect-app kan niet communiceren met het slot.
    1. Controleer of uw Bluetooth goed is verbonden.
    2. Controleer of u dicht genoeg bij de kluis staat.
    3. Als geen van deze oplossingen werkt, neem dan contact op met uw beheerder.
  2. De deur zit vast.
    1. Probeer de deur niet open te wrikken. Neem contact op met uw beheerder om de storing te melden.
  3. U gebruikt Android 6 of later en hebt de locatieservices niet aanstaan.
    1. Zet uw locatie op uw mobiele apparaat aan.

Mijn Konnect-app herkent niet dat de deur gesloten is.

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw Konnect-app niet herkent dat de deur gesloten is:

1. De gegevens worden niet gesynchroniseerd met Konnect Cloud.
    1. Sluit de Konnect-app en start ze opnieuw op.
    2. Sluit de app af op uw mobiele apparaat.
    3. Meld u aan en probeer verbinding te maken met de deur en volg de instructies op de schermen.

Opmerking: het kan gebeuren dat u de deur fysiek opnieuw moet sluiten.

Als de app nog steeds niet herkent dat de deur gesloten is, neem dan contact op met uw beheerder.