Activeer uw account

U moet uw account activeren voordat u de Konnect App kunt gebruiken. De Konnect App gebruikt data om informatie uit te wisselen. Zorg dat u verbonden bent met een mobiel of WiFi-netwerk.

De Konnect App werkt met de leveringsdeuren via Bluetooth. Controleer of uw Bluetooth en internettoegang werken voor u aan de slag gaat met de Konnect App.

De eerste keer inloggen op de app:

1. Selecteer Nieuwe gebruiker.
  2. Voer de activeringscode in die u per mail is toegestuurd.
  3. Voer uw gebruikersnaam in (die is u ook per mail toegestuurd).
  4. Maak een wachtwoord aan voor uw account.
    Opmerking: Uw wachtwoord moet ten minste 8 tekens bevatten.
  5. Klik op INLOGGEN.
    U bent nu ingelogd op de app. De volgende keer dat u terugkomt, hoeft u alleen maar in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Opmerking: Als u een nieuw wachtwoord moet aanvragen, moet u dit proces opnieuw doorlopen.

Inloggen en uitloggen

Het inlogscherm verschijnt als u de Konnect App start. Uw gebruikersnaam bestaat meestal uit twee woorden, zoals dhr. technicus maar het is geen e-mailadres. Als u problemen hebt, controleer dan of u uw e-mailadres goed hebt ingevoerd.

Inloggen:

1. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  2. Tik op INLOGGEN.

Uitloggen uit de app:

1. Ga naar de menubalk in de rechterbovenhoek.
  2. Tik op de optie Uitloggen onderaan de lijst.

Opmerking: U wordt uitgelogd bij de app na 20 uur inactiviteit.