Den här processen är till för transportföretag som använder Konnect.

Du kan använda Konnect-dörrar för att hämta paket för retur.

Så här hämtar du ett returpaket från en Konnect-dörr:

1. Gå fram till dörren du vill öppna.
  2. Tryck på din plats i listan eller på kartnålen för att se kartan.
  3. Tryck på dörren som innehåller paketet som ska hämtas.
  4. Appskärmen visar att dörren är öppen.

5. Ta ut paketet ur skåpet.
  6. Skannna streckkoden eller ange den manuellt.

Obs! Om du ska hämta flera paket, skanna alla returpaket innan du stänger dörren och väljer Slutför.

7. Stäng dörren.
    VIKTIGT: Se till att du har stängt dörren fysiskt innan du stänger Konnect-appen. Appen visar en meddelandeskärm om dörren inte har stängts eller den inte kunde registrera att dörren stängdes.

Skärmen visar att dörren är låst.
  8. Från den här skärmen kan du ÖPPNA DÖRREN IGEN eller välja EN ANNAN DÖRR för att hämta ett annat paket.

9. Du lämnar skärmen genom att välja de tre strecken högst upp i höger hörn och välja den sida du vill gå till.