Dit proces is bedoeld voor Transporteurs die Konnect gebruiken.

U kunt Konnect-deuren gebruiken om pakketten voor retourzending op te halen.

Een pakket voor retourzending ophalen bij een Konnect-deur:

1. Benader de deur die u wilt openen.
  2. Tik op uw locatie in de lijst of tik op de speld om de kaart te bekijken.
  3. Tik op de deur met het pakket dat moet worden opgehaald.
  4. Het scherm in de app geeft aan dat de deur open is.

5. Verwijder het pakket uit de deur.
  6. Scan of voer handmatig de barcode in.

Opmerking: als u meerdere pakketten moet ophalen, scant u eerst alle retourpakketten voordat u de deur sluit en Voltooien selecteert.

7. Sluit de deur.
    BELANGRIJK: controleer of u de kluis echt hebt gesloten voor u de Konnect-app sluit. De app geeft een waarschuwingsscherm weer als de deur niet gesloten is of de gesloten deur niet kon worden geregistreerd.

Het scherm geeft aan dat de deur vergrendeld is.
  8. Vanaf dit scherm kunt u de deur Opnieuw openen of u kunt Een andere deur kiezen om een pakket op te halen.

9. Selecteer het menu met de drie streepjes rechts bovenaan het scherm om dit scherm te verlaten en kies de pagina waar u naartoe wilt gaan.