Den här processen är till för tekniker som använder Konnect.

En lagervara är en produkt som lagerförs regelbundet som du kan hämta från ett skåp.

Så här fyller du på en lagervara:

1. Gå fram till dörren du vill öppna
  2. Tryck på PLATSER.
  3. Tryck på motsvarande platsnamn i listvyn eller på kartnålen i kartvyn.
  4. Tryck på skåpet du vill öppna.
    Obs! Detta ska vara en lagerdörr.

Appskärmen visar att dörren är öppen.
  5. Tryck på SPÅRA IN på Konnect-skärmen.
  6. Tryck på SKANNA STRECKKOD och skanna artikelns streckkod eller ange koden manuellt.

Skärmen visar en bekräftelse på att paketet har spårats in i skåpet.
  7. Stäng skåpet.
    Skärmen visar att dörren är låst.
  8. Från den här skärmen kan du ÖPPNA DÖRREN IGEN eller välja EN ANNAN DÖRR för att lägga till ett annat lagerpaket.

Du lämnar skärmen genom att välja de tre strecken högst upp i höger hörn och välja den sida du vill gå till.