Processen är för transportföretag som följer processen för uppgiftsreturer med Konnect-appen.

Innan du börjar

• Det går endast att få åtkomst till skåpen via appen Konnect
  • Du måste ha behörighet för att använda den här funktionen. Be din administratör om mer information.
  • Bluetooth och platstjänster måste vara aktiverade på din mobil.

Hämta artiklar från ett Konnect-skåp:

1. Gå fram till skåpet som du vill öppna.
2. Appen väljer som standard platsen närmast dig.

3. Tryck på kartnålen om platsen är fel och du behöver ändra den.

4. Tryck på Hämta returnerade artiklar.

5. Tryck på skåpet som innehåller paketet/paketen som du ska hämta.

Om dörren inte öppnas visar appen en meddelandeskärm. Om du inte kan komma åt skåpet ska du följa din undantagsprocess.

6. Ta ut paketet/paketen ur skåpet.

Om skåpet är tomt eller om du inte kan hämta paketet/paketen ska du trycka på INGA PAKET HÄMTADE och trycka på JA för att avbryta hämtningen.

7. Skanna paketet/paketen eller ange varje streckkod manuellt.

8. Tryck på Avslutade skanning när du har skannat paketet/paketen och stäng sedan dörren.

9. Tryck på Klart.

10. Skärmen visar en bekräftelse om att paketen har hämtats.

Om du behöver komma åt dörren när den är stängd ska du kontakta din administratör.