Den här processen är till för tekniker som använder Konnect.

En lagervara är en produkt som lagerförs regelbundet som du kan hämta från ett skåp.

Så här fyller du på en lagervara:

1. Gå fram till dörren du vill öppna.
  2. Tryck på PLATSER.
  3. Tryck på motsvarande blå kartnål i kartvyn eller på det listade dörrnamnet i listvyn.
  4. Tryck på platsen.
  5. Tryck på pilen bredvid skåpet du vill öppna.
    Appen visar att dörren är öppen.

6. Ange eller skanna streckkoden.
  7. Ange antal och välj Fortsätt.

Appen visar en bekräftelse på att paketet har spårats in i skåpet.
  8. Stäng dörren.
    Appen visar att dörren är låst.
  9. Från den här skärmen kan du ÖPPNA DÖRREN IGEN eller välja EN ANNAN DÖRR för att lägga till ett annat lagerpaket.

Du lämnar skärmen genom att välja de tre strecken högst upp i höger hörn och välja den sida du vill gå till.