Dit proces is bedoeld voor Technici die Konnect gebruiken.

Een voorraaditem is een product dat regelmatig in voorraad is en dat u uit een kluis kunt ophalen.

Om een voorraaditem aan te vullen:

1. Benader de deur die u wilt openen.
  2. Tik op LOCATIES.
  3. Tik op de corresponderende blauwe speld in de kaartweergave of op de deurnaam in de lijstweergave.
  4. Tik op de locatie.
  5. Tik op het pijltje naast de deur die u wilt openen.
    De app geeft aan dat de deur open is.

6. Scan de streepjescode of voer ze in.
  7. Voer het Aantal in en selecteer Doorgaan.

In de app ziet u een bevestiging dat het pakket in de kluis is getraceerd.
  8. Sluit de deur.
    De app geeft aan dat de deur vergrendeld is.
  9. Vanaf dit scherm kunt u de deur OPNIEUW OPENEN of kunt u EEN ANDERE DEUR kiezen om een ander voorraadpakket toe te voegen.

Selecteer het menu met de drie streepjes rechts bovenaan het scherm om dit scherm te verlaten en kies de pagina waar u naartoe wilt gaan.