Uppgradering

Hur uppgraderar jag mobilappen till den senaste versionen?

iOS

Om du har en iOS-enhet och du har valt automatisk uppdatering av appar i inställningarna i App Store uppdateras appen automatiskt när en ny version släpps.

Om du inte har valt automatisk uppdatering av appar i App Store måste du ladda ner den senaste versionen.
Gör så här:

1. Öppna App Store.
  2. Sök efter och välj appen ”Konnect”.
  3. Klicka på Uppdatera.

Android

Om du har en Android-enhet och du har valt automatisk uppdatering av appar i inställningarna i Google Play uppdateras appen automatiskt när en ny version släpps.

Om du inte har valt automatisk uppdatering av appar i Google Play måste du ladda ner den senaste versionen.
Gör så här:

1. Gå till Google Play
  2. Sök efter och välj appen ”Konnect”.
  3. Klicka på Uppdatera.