Foutmeldingen

Ik heb een Oeps-foutmelding ontvangen. Wat moet ik doen?

U kunt deze melding om een paar redenen krijgen, maar ze is waarschijnlijk te wijten aan een storing in de Bluetooth-verbinding tussen uw mobiele apparaat en het deurslot.

Wanneer u dit scherm voor het eerst ziet, tikt u op OPNIEUW PROBEREN om te zien of u een verbinding tot stand kunt brengen tussen uw mobiele apparaat en het deurslot.

Als dat niet werkt, probeer dan de volgende oplossingen in deze volgorde:

1. Controleer of de Bluetooth-verbinding is ingeschakeld en probeer het opnieuw.

Als dat niet werkt:

1. Start uw mobiele apparaat opnieuw op.
  2. Open de app opnieuw en probeer het nogmaals.

Als dat niet werkt:

1. Synchroniseer eventuele openstaande gebeurtenissen in de app.
  2. Wis indien mogelijk de cache en app-gegevens.

Als dat niet werkt:

1. Synchroniseer eventuele openstaande gebeurtenissen in de app.
  2. Verwijder de app.
  3. Installeer de app opnieuw.
  4. Open de app opnieuw en probeer het nogmaals.

Als dat niet werkt:

1. Probeer een ander mobiel apparaat te gebruiken.

Als dat niet werkt:

1. Reset de fabrieksinstellingen van uw mobiele apparaat.
  2. Open de app opnieuw en probeer het nogmaals.

Als u een Oeps-foutmelding blijft krijgen, neem dan contact op met uw beheerder om het probleem aan het Konnect-helpteam te melden.

Als meerdere gebruikers dit probleem hebben, kan de fout bij het slot zitten. Neem contact op met uw beheerder, die een ondersteuningsverzoek kan aanmaken.