Det finns två sätt att tilldela en användare till en dörr.

Tilldela en användare till en eller flera dörrar via användarens informationssida.

Det är det enklaste sättet att tilldela en användare till flera dörrar.

1. Öppna sidan Användare via menyn.
  2. Klicka på pilknappen för den användare som du vill tilldela en dörr till.
  3. Klicka på Tilldela till dörr.
  4. Skriv och sök efter en plats och välj de dörrar som du vill tilldela användaren.
  5. Klicka på Tilldela till användare.

Tilldela en användare till en dörr via dörrsidan.

Det är det enklaste sättet att tilldela flera användare till en dörr.

1. Öppna sidan Platser via menyn.
  2. Klicka på pilknappen för den önskade platsen.
  3. Klicka på pilknappen för dörren som du vill tilldela användarna.
  4. Klicka på fliken ANVÄNDARE, TRANSPORTFÖRETAG OCH KUNDER.
  5. Klicka på Tilldela användare under Användare.
  6. Välj de användare som du vill tilldela dörren och klicka på Tilldela användare.