Er zijn een paar instellingen die u kunt aanpassen om de Konnect HQ specifiek op uw organisatie af te stemmen.

Een huisstijl gebruiken

Konnect HQ kan worden aangepast voor uw gebruikers in de huisstijl van uw eigen bedrijf.

De huisstijl bijwerken:

1. Selecteer Instellingen > Huisstijl
  2. Werk alle relevante velden bij.

VeldDetail
    Achtergrondkleur header

Selecteer een kleur in het palet of voer een HEX-getal in.

Tekstkleur header

Selecteer een kleur in het palet of voer een HEX-getal in.

SVG-menu header

Voeg een afbeelding toe aan de menukop.

Voorbeeld SVG-menu headerControleer de afbeelding die aan de menukop is toegevoegd.
    TekstvoorbeeldControleer de tekst in de gekozen kleur.
    App SVG-menu

Voeg een afbeelding toe voor het Konnect App-menu.

Voorbeeld app SVG-menuControleer de afbeelding die aan het app-menu is toegevoegd.
  3. Selecteer Bijwerken.
    Let op: u kunt ook terug naar het origineel of annuleren en opnieuw beginnen.

Uw bijgewerkte huisstijl verschijnt nu in Konnect HQ en de Konnect App.