Er zijn twee manieren om een gebruiker aan een deur toe te wijzen.

Wijs een gebruiker aan een of meerdere deuren toe vanuit de pagina met gebruikersgegevens.

Dit is de eenvoudigste manier om een gebruiker aan meerdere deuren toe te wijzen.

1. Open de pagina Gebruikers vanuit het menu.
  2. Klik op de pijltoets bij de gebruiker aan wie u een deur wilt toewijzen.
  3. Klik op Aan deur toewijzen.
  4. Voer een locatie in om deze op te zoeken, en selecteer de deuren waaraan u de gebruiker wilt toewijzen.
  5. Klik op Toewijzen aan gebruiker.

Wijs een gebruiker aan een deur toe vanuit de pagina van de deur.

Dit is de eenvoudigste manier om meerdere gebruikers aan één deur toe te wijzen.

1. Open de pagina Locaties vanuit het menu.
  2. Klik op de pijlknop bij de gewenste locatie.
  3. Klik op de pijlknop van de deur waaraan u de gebruiker(s) wilt toewijzen.
  4. Klik op het tabblad GEBRUIKERS, TRANSPORTEURS EN KLANTEN.
  5. Klik onder Gebruikers op Gebruikers toewijzen.
  6. Selecteer de gebruiker(s) die u aan de deur wilt toewijzen, en klik op Gebruiker toewijzen.