Het dashboard is de startpagina voor Konnect HQ en geeft een beknopt overzicht van de belangrijkste gegevens over uw teams en activiteiten.

Laten we elk onderdeel van het dashboard eens nader bekijken.

Activiteit

In het paneel Activiteit worden alle activiteiten weergegeven die aan uw deuren zijn gekoppeld.

Veld

Details

SoortToont het soort activiteit, zoals leveren, ophalen of probleem. Zie Soorten activiteiten hieronder voor meer informatie.

Locatie

Geeft aan waar de levering of retourzending plaatsvond.

Deur/Profiel

Toont de naam en de grootte van de deur voor de levering, inventaris of retourzending.

Pakketinfo

Toont de gegevens van het te leveren of te retourneren pakket, inclusief traceernummer.

Verwijzingen

Toont alle beschikbare verwijzingen, inclusief een bestelnummer of hardwarereferentienummer.

Tijd

Toont de tijd van de levering of retourzending.

Gebruiker/Chauffeur

Toont de gebruikersnaam van de chauffeur of klant voor de levering of retourzending.

Bedrijf

Toont de bedrijfsnaam van de gebruiker.

Soorten activiteiten

U kunt de soort activiteit herkennen aan het pictogram, ga met de muis over elk pictogram in het deelvenster Activiteit om de beschrijving te zien. Hier ziet u alle pictogrammen van Soorten activiteiten en hun betekenis.

PictogramOmschrijving
NTBToegangsdeur
Inkomend gescand

Scanned in by app icon

Via de app

Scanned in by HQ icon

Via HQ

Scanned in stock move icon

Voorraadverplaatsing
Uitgaand gescand

Scanned out by app icon

Via de app

Scanned out by HQ icon

Via HQ

Scanned out stock move icon

Voorraadverplaatsing

Duplicate system scan out icon

Gedupliceerd systeem uitgaand scannen

Collect returns - system scan out icon

Retourzendingen ophalen - systeem uitgaand scannen
Uitzonderingen

No items scanned in or out icon

Geen items inkomend of uitgaand gescand

Failed delivery icon

Levering mislukt

Meer gegevens over uw activiteiten ziet u als u klikt op Alle activiteiten bekijken en als u naar de pagina Activiteit gaat. Zie voor historische gegevens Activiteit.

Accountinstellingen

U kunt uw accountinstellingen weergeven vanuit elke pagina in de Konnect HQ. Klik op Accountinstellingen onder uw naam voor meer details.

Veld

Details

Voornaam

Hier ziet u uw voornaam. U kunt dit veld direct vanuit deze pagina bewerken door op Bewerken te klikken.

Achternaam

Hier ziet u uw achternaam. U kunt dit veld direct vanuit deze pagina bewerken door op Bewerken te klikken.

E-mail

Hier ziet u uw geregistreerde e-mailadres. U kunt dit veld direct vanuit deze pagina bewerken door op Bewerken te klikken.

Wachtwoord

Hier ziet u uw geregistreerde wachtwoord. U kunt dit veld direct vanuit deze pagina resetten door op Resetten te klikken.

Zoeken

Met het veld Zoeken op het dashboard kunt u zoeken in de hele Konnect HQ. U kunt ook meer gerichte zoekopdrachten op individuele pagina's uitvoeren. Deze zoekfunctie op het dashboard geeft u een algemener beeld van uw inhoud.

Uitloggen

In de rechterbovenhoek van Konnect KQ kunt u uitloggen.

Meer ondersteuning

Met de knop Help gaat u naar de online Help-informatie over Konnect HQ. U kunt door verschillende procedures navigeren of op specifieke trefwoorden zoeken voor hulp en ondersteuning.